مشاوره تعمیر دستگاه الکتروشوک در تبریز
تعمیر دستگاه الکتروشوک
الکترو شوک یکی از تجهیزات مهم اتاقهای عمل است. از این دستگاه برای اعمال یک شوک الکتریکی قوی به بیمارانی که قلب آنها به هر دلیل از کار باز ایستاده است به کار میرود. شوک الکتریکی اعمال شده به قلب در برخی موارد باعث بازگشت ریتم قلبی به حالت اولیه میشود.
عامه ي مردم تصور میکنند شوک الکتریکی به قلبی که از حرکت ایستاده است، انرژي کار کردن میدهد؛ چیزي شبیه به هندل زدن براي ماشینهاي قدیمی! اما این تصور اشتباه است. شوک الکتریکی بر عکسِ این تصور، اثر بازدارندگی دارد. دستگاه الکتروشوک یکباره جریان الکتریکی را با انرژي بسیار زیاد به عضله ي قلب وارد میکند. این انرژي به قدري است که در یک لحظه تمام سلولهاي میوکاردي را در حالت دپلاریزه قرار میدهد. در نتیجه با سرکوب کردن لحظه اي تمام کانونهاي اضافی، به ضربان ساز قلب اجازه میدهد تا فعالیت عادي خود را از سر بگیرد. شوک الکتریکی را میتوان به یک نیروي نظامی قدرتمند تشبیه کرد که تمام کانونهاي آشوب طلب را در سطح قلب سرکوب میکند و همه را تحت لواي حکومت مرکزي قلب قرار میدهد
دفیبريلاسيون Defibrillation درواقع تشکیل شده از دو کلمه De (به معنی خنثی کردن) و Fibrillate (به معنای انقباضات ناهماهنگ و نامتعادل و غیرمتناسب قلبی) است و اگر بخواهیم تعريفی از دفیبرلاسیون ارائه دهیم باید بگوییم دفیبرلاسیون درواقع درمانی برای آريتمی هاي تهدید کننده حیات در قلب، مثل فیبرلاسيون بطنی يا دهليزی و بـی نبضی است. دفیبرلاتورها میتوانند، خارجی، انتقالی يـا کاشتنی باشند که نوع آن بر اساس کاربرد دستگاه تعیین خواهد شد. بعضی از دفیبرلاتورهاي خارجی بانامAED) Automated External Defibrillator) شناخته میشوند که به صورت خودکار روند درمان را انجام میدهند. یعنی ناظر و مریض میتوانند از آن بدون نیاز به آموزش و یادگیری استفاده کنند.
به طورکلی میتوان دفیبریلاتور ها را به پنج گروه اصلی تقسیم نمود.
1. دفیبریلاتور دستی خارج از بدن (Manual external)
2. دفیبریلاتور دستی داخلی (Manual internal)
3. دفیبریلاتور خارجی اتوماتیک (Automated external AED)
4. کاردیوورتر-دفیبریلاتور قابل کاشت (Implantable cardioverter-defibrillator ICD)
5. دفیبریلاتور (Wearable cardiac)
شوک دادن یک فرآیند است. از زمان تصمیمگیري به استفاده از الکتروشوک تا لحظه ي تخلیه ي
انرژي، مراحلی طی میشوند. مراحل کار را میتوان در 5 قدم زیر خلاصه کرد:
1 -انتخاب ژول
2 -شارژ کردن دستگاه
3 -آماده کردن پدالها
4 -قرار دادن پدالها روي قفسه ي سینه
5 -تخلیه انرژي
1- در دستگاه مونوفازیک جریان الکتریسیته بین الکترودها فقط در یک مسیر جریان مییابد درحالیکه در بای فازیک جریان بای فازیک ابتدا در یک مسیر جریان مییابد سپس به سمت دیگر برمیگردد.
2- دستگاه بای فازیک با مقدار انرژی کمتر نسبت به مونوفازیک، دارای اثربخشی بیشتری است در این دستگاه با کاهش انرژی تا حد 50%، همان اثر درمانی یا بیشتر را دارد.
3- دفیبریلاتورهای مونوفازیک در افرادی که دارای مقاومت بالا در عرض قفسه سینه میباشند اثربخشی کافی ندارد در این موارد بهتر است از بای فازیک استفاده شود.
باتری
عموما در الکتروشوک ها یکی از دو نوع باتری زیر به کار میرود:
باتری های نیکل کادمیوم NI-Cd
باتری های سرب اسید SLA
باتری سرب اسید معمولا بزرگ تر و سنگین تر است. باتری های نیکل کادمیوم کوچک هستند و برای تامین ولتاژ مورد نیاز باید چند عدد از آنها را به صورت سری به کار برد.
الکترودهای اعمال شوک
به دو دسته کلی خارجی( External) و داخلی( Internal) تقسیم بندی میشوند:
الکترودهای خارجی( External): که به آنها پدال دستی نیز گفته میشود. یکی از پدال ها به نام APEX و دیگری به نام STERNUM است. پدال STERNUM در محل قاعده قلب قرار میگیرد( در بالا) و پدال APEX در نوک قلب قرار میگیرد( در پایین).
نوع دیگری از الکترودهای خارجی( External) نیز وجود دارند که به صورت الکترودهای چسبی بوده و در دو طرف قلب بر روی پوست چسبانده میشوند. این نوع الکترودها در دستگاه های الکتروشوک اتوماتیک( AED) و نیمه اتوماتیک( SEMI. AED) به کار میروند.
الکترودهای داخلی( Internal): که به الکترودهای قاشقی نیز موسوم هستند، جهت اعمال شوک مستقیم به قلب در جریان اعمال جراحی قلب باز به کار میروند.
منبع تغذیه
صفحه نمایش
انرژی انتخاب شده برای اعمال شوک
تعداد ضربان قلب بیمار
سیگنال قلبی بیمار(ECG)
وضعیت خازن دستگاه به لحاظ شارژ یا دشارژ بودن
صفحه کلید یا سلکتورهای انتخاب
روشن و خاموش نمودن دستگاه
انتخاب انرژی که بر حسب ژول است
شارژ خازن
دشارژ خازن
انتخاب مد اعمال شوک از نظر SYNC یا ASYNC بودن
پرینت سیگنال ECG از طریق چاپگر دستگاه
پیس میکر Pace maker
خازن
برای یادگیری سایر دستگاه های پزشکی کلیک کنید
تعمیر دستگاه الکتروشوک در تبریز
تعمیر دستگاه الکتروشوک در تبریز،تعمیر دستگاه دستگاه الکتروشوک تبریز،تعمیر دستگاه الکتروشوک تبریز،تعمیر دستگاه الکتروشوک در تبریز،تعمیر دستگاه الکتروشوک آمریکایی،تعمیر دستگاه الکتروشوک چینی،نمایندگی تعمیرات دستگاه الکتروشوک،تعمیر دستگاه الکتروشوک ایرانی،تعمیر دستگاه الکتروشوک در ارومیه،تعمیر دستگاه الکتروشوک در اردبیل،تعمیر دستگاه الکتروشوک در زنجان،تعمیر دستگاه الکتروشوک در میاندوآب،تعمیر دستگاه الکتروشوک در مهاباد،تعمیر دستگاه الکتروشوک در اشنویه،تعمیر دستگاه الکتروشوک در مراغه،تعمیر دستگاه الکتروشوک در مرند،تعمیر دستگاه الکتروشوک در میانه،تعمیر دستگاه الکتروشوک در مشگین شهر،تعمیر دستگاه الکتروشوک در ملکان،تعمیر دستگاه الکتروشوک در جلفا،تعمیر دستگاه الکتروشوک در کلیبر،تعمیر دستگاه الکتروشوک در سراب،تعمیر دستگاه الکتروشوک در سلماس،تعمیر دستگاه الکتروشوک در سردشت،تعمیر دستگاه الکتروشوک در خوی،تعمیر دستگاه الکتروشوک در بوکان،تعمیر دستگاه الکتروشوک در پیرانشهر،تعمیر دستگاه الکتروشوک در نقده،تعمیر دستگاه الکتروشوک در تکاب،تعمیر دستگاه الکتروشوک در ماکو،تعمیر دستگاه الکتروشوک در شاهین دژ،تعمیر دستگاه الکتروشوک در اشنویه،تعمیر دستگاه الکتروشوک در شوط،تعمیر دستگاه الکتروشوک در کردستان،تعمیر دستگاه الکتروشوک در سنندج،تعمیر دستگاه الکتروشوک در سقز،تعمیر دستگاه الکتروشوک در بانه،تعمیر دستگاه الکتروشوک در مریوان،تعمیر دستگاه الکتروشوک در هشترود