دستگاه اکسیژن ساز برای تولید اکسیژن نیاز دارد هوای محیط را بوسیله کمپرسور به دورن خود بکشد، اما با توجه به وجود گرد و غبار در هوای محیط بایستی این هوا توسط فیلترهای مخصوص تعبیه شده در دستگاه تصفیه شده و ناخالصی ها از آن گرفته شود. وجود گرد و غبار و سایر ناخالصی ها در هوا علاوه برا اینکه به دستگاه اکسیژن ساز آسیب میزند، برای بیمار هم مضر است. تعویض به موقع فیلتر دستگاه اکسیژن سازدر افزایش طول عمر قطعات داخلی آن از جمله پودر زئولیت به شدت موثر است.
این فیلتر که در مسیر مکش کمپرسور و مخازن زئولیت قرار میگیرد بسته به مدل دستگاه اکسیژن ساز در ابعاد و اشکال مختلفی تولید شده است. این فیلتراز نوع هپا HEPA مخفف عبارت High Efficiency Particulate Air به معنای فیلتر تصفیه ذرات هوا با کارایی بالا است. فیلتر hepa از در هم تنیده شدن و فشرده شدن الیاف های فایبرگلاس، پوشال، حصیر، پنبه و موادی از این دست ساخته میشود. ساختار فیلتر هپا به گونهایست که هیچ ذره بزرگتر از ۰.۳ میکرون نمیتواند از آن عبور کند. همچنین این فیلتر به عنوان فیلتر صدا یا همان خفه کننده صدا عمل میکنند.
این فیلترها معمولا در بدنه یا همان کابین دستگاه اکسیژن ساز قرار میگیرد و وظیفه فیلتر کردن گرد غبار را دارند که از جنس پلی اورتان یا ابر صنعتی هستند، این فیلتر ها قابل شستشو بوده و بایستی ماهی یکبار شسته و پس از خشک شدند مجددا نصب شود.
این فیلتر در مسیر خروجی اکسیژن قرار میگیرد و اکسیژن قبل از رسیدن به بیمار از این فیلتر عبور میکند. وظیفه این فیلتر حذف باکتری ها و ذرات میکرونی را دارد تا اکسیژن خروجی یک اکسیژن سالم و مدیکال جهت تنفس بیمار باشد.
1 - فیتلر اصلی دستگاه اکسیژن ساز که همان فیلتر هپا است بایستی بعد از ۲ هزار ساعت یا 6 ماه کارکرد تعویض شود. التبه توجه شود که با بررسی ظاهری فیلتر نیز نشانه های رسیدن زمان تعویض آن با توجه به جمع شدن گرد و غبار و تغییر رنگ فیلتر از سفید به سیاه و خاکستری کاملا مشخص میشود.
2 - فیلتر های از جنس ابر صنعتی قرار داده شده در بدنه دستگاه لازم است هر ماه تمیز شوند.
3 - فیلتر آنتی باکتریال نیز لازم است بعد از کارکرد بیش از ۲ هزار ساعت تعویض شود. اما با توجه به اینکه معمولا امکان دسترسی به این فیلتر برای کاربر قرار داده نشده، باید این فیلتر توسط تکنسین یا سرویس کار مجرب دستگاه انجام شود.
همچنین بخوانید : زمان و نحوه سرویس دستگاه اکسیژن ساز خانگی
1- فیلترهای کابین دستگاه اکسیژن ساز
در حالت خاموش بودن دستگاه فیلترهای که در دو طرف یا پشت دستگاه قرار دارند را از دستگاه جدا کنید و با استفاده از آب گرم آن را به مدت 10 ثانیه زیر آب بگیرید تا تمیز شود. پس از خشک شدن مجددا در محل خود نصب نمایید. در صورت سوراخ یا پاره شدن فیلتر بایستی حتما تعویض شود.
2- فیلتر مسیر ورودی کمپرسور
برای تعویض این فیلتر کاور مربوط را که در پشت یا کنار دستگاه قرار دارد را باز و فیلتر را تعویض کنید. قبل از جدا کردن فیلتر قدیمی به نحوه و جهت جایگذاری آن توجه کنید. در همه مراحل بایستی دستگاه خاموش باشد و هیچوقت از دستگاه اکسیژن ساز بدون فیلتر استفاده نکنید و همیشه فیلتر یدکی در منزل داشته باشید.
یکی از علل زیاد بودن و افزایش نامتعارف دستگاه اکسیژن ساز کثیف و مسدود شدن فیلتر به واسطه گرد و غبار است، در این صورت کمپرسور دستگاه تحد فشار اضافی کار و صدای بیشتری از آن تولید میشود.
در دستگاه های اکسیژن ساز خانگی هیچگونه آلارم یا چراغی برای نشان دادن کثیفی فیلتر وجود ندارد. ولی در حالت کلی بررسی و تعویض به موقع فیلتر در افزایش عمر مفید دستگاه و طول عمر پودر زئولیت تاثیری زیادی خواهد داشت.
مشاوره رایگان جهت تعمیرات اکسیژن ساز 04133362384
سرویس و تعمیر دستگاه های اکسیژن ساز برند های
تعویض فیلتر اکسیژن ساز فیلیپس Philips
تعویض فیلتر اکسیژن ساز زنیت مد Zenithmed
تعویض فیلتر اکسیژن ساز اینوژن inogen
تعویض فیلتر اکسیژن ساز ایر ویژن visionaire
تعویض فیلتر اکسیژن ساز لانگفیان LONGFIAN
تعویض فیلتر اکسیژن ساز نایدک NIDEK NUVO 5
تعویض فیلتر اکسیژن ساز ایرسپ airsep
تعویض فیلتر اکسیژن ساز زیکلاس مد ZYKLUSMED K5BW
تعویض فیلتر اکسیژن ساز یویو yuyue
تعویض فیلتر اکسیژن ساز یوول yuwell
تعویض فیلتر اکسیژن ساز سیس مد SYSMED
تعویض فیلتر اکسیژن ساز چویس پلاس
تعویض فیلتر اکسیژن ساز اکسیژن پلاس Oxygen pluse
تعویض فیلتر اکسیژن ساز اکساز Oxas
تعویض فیلتر اکسیژن ساز اکیومد Accumed
تعویض فیلتر اکسیژن ساز ای ام جی EMG
تعویض فیلتر اکسیژن ساز Hikoneb
تعویض فیلتر اکسیژن ساز توماس Thomas
قیمت فیلتر دستگاه اکسیژن ساز
تعویض زئولیت دستگاه اکسیژن ساز در تبریز
تعمیر تخصصی دستگاه اکسیژن ساز در تبریز
شرکت پیشگامان تبریز تخصصی ترین مرکز آموزش و تعمیر تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی در تبریز و شمالغرب
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز در تبریز
آموزش رایگان تعمیر تجهیزات پزشکی
نمایندگی دستگاه اکسیژن ساز در تبریز
علت بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز
معایب دستگاه اکسیژن ساز
سرویس دستگاه اکسیژن ساز تبریز
آموزش رایگان تعمیر تجهیزات پزشکی
نمایندگی دستگاه اکسیژن ساز در تبریز
علت بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز
معایب دستگاه اکسیژن ساز
سرویس دستگاه اکسیژن ساز تبریز
تعمیر اکسیژن ساز تبریز
تعمیر اکسیژن ساز در تبریز
تعویض زئولیت دستگاه اکسیژن ساز
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در ارومیه
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در اردبیل
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در زنجان
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در مهاباد
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در میاندوآب
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در اوشنویه
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در مرند