با توجه به اینکه دستگاه اکسیژن ساز ممکن است بطور شبانه روزی داخل منزل توسط بیمار استفاده شود، میزان صدای تولید شده توسط دستگاه از اهمیتی زیادی برخوردار است و همیشه مصرف کننده گان درصدد انتخاب دستگاهی هستند که در هنگام کارکرد کمترین صدا را تولید کند. دستگاه های اکسیژن ساز در برندهای خیلی متنوعی تولید میشوند و با توجه به نوع و کیفیت طراحی صدای تولیدی توسط دستگاه متفاوت خواهد بود.
همچنین دستگاه اکسیژن ساز در صورتی که در عملکرد آن اختلال وجود داشته باشد صدای بوق و آلارم تولید میکنند، که این صدا دلایلی مختلف دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
اصلی ترین صدای مربوط به دستگاه اکسیژن ساز صدای مربوط به کمپرسور است، کمپرسور وظیفه مکش هوای محیط و وارد کردن آن به دستگاه جهت تولید اکسیژن را بر عهده دارد.
از دلایل صدای غیر معمول کمپرسور میتوان به تراز نبود محل قرارگیری دستگاه یا قرار دادن دستگاه بر روی کاشی که باعث لرزش دستگاه خواهد شد. پس حتما به نحوه قرار گیری دستگاه بر روی زمین دقت کنید.
همچنین از دلایل صدای نا معتارف کمپرسور میتواند به فرسودگی بلبرینگ ها یا واشر دور پیستون اشاره کرد.
برای مطالعه کامل نحوه عملکرد کمپرسور دستگاه اکسیژن ساز کلیک کنید
قبل از اینکه هوای مکش شده توسط کمپرسور وارد دستگاه شود از یک فیلتر هوا که معمولا از نوع هپا است عبور میکند. این فیلتر بایستی حداکثر هر شش ماه تعویض شود. کثیف بود فیلتر باعث افزایش صدای دستگاه و اختلال در عملکرد دستگاه و در نهایت باعث کاهش غلظت اکسیژن خروجی میشود. اندازه و شکل و محل جاگذاری فلیتر هوای برندهای مختلف ممکن است از هم متفاوت باشد که برای اطلاع از آن به دفترچه راهنمای دستگاه مراجعه کنید.
برای ایجاد تهویه داخل دستگاه اکسیژن ساز از یک یا دو فن استفاده میشود، این فن گرمای تولید شده توسط کمپرسور را به بیرون هدایت میکند. فرسودگی و گرد و غبار گرفتن پره های فن صدای کارکرد آن را زیاد میکند.
در صورتی با روشن کردن دستگاه صدای بوق ممتد از دستگاه شنیده شود، و چراغ قرمز روشن شود علت آن نبود برق در پریز یا خرابی و وصل نبود کابل برق است. در این شرایط کابل دستگاه را بررسی کنید و در صورت لزوم با کابل دیگر جایگزین نمایید.
دستگاه های اکسیژن سازی که دارای سنسور خلوص سنج هستند در صورتی که غلظت اکسیژن تولیدی کمتر از درصد تعیین شده باشد آلارم خواهد زد. در این حالت حتما بایستی دستگاه تعمیر شود.
در شرایطی که دمای دستگاه بیش از حد مجاز بالا رود دستگاه اکسیژن ساز هشدار خواهد داد. در این حالت دستگاه را خاموش کنید تا خنک شود و دستگاه را در محلی که تهویه مناسب دارد استفاده کنید. هرگز دستگاه را مستقیما بر روی فرش قرار ندهید و با فاصله مناسب از دیوار باشد.
همیشه از آب جوشیده شده برای لیوان مرطوب کننده استفاده کنید. رسوب آب به مرور زمان ممکن است باعث اسنداد در مسیر اکسیژن شود.هر هفته یکبار لیوان را بطور کامل بشوید. همچنین از عدم پیچ خوردگی شیلنگ اکسیژن مطمئن شوید.
مشاوره رایگان جهت تعمیر اکسیژن ساز تبریز 04133362384
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در ارومیه
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در اردبیل
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در زنجان
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در مهاباد
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در میاندوآب
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در اوشنویه
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در مرند
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در مراغه
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در میانه
تعمیر دستگاه اکسیژن ساز خانگی در مشگین شهر
میزان صدای دستگاه اکسیژن ساز